E-mailmarketing is goedkoop, effectief en universeel toepasbaar

E-mailmarketing voor kleine, middelgrote en grote bedrijven met WSO International

 

Succesvolle e-mailmarketing moet perfect worden gepland!

Met e-mailmarketing heeft u een effectieve methode om de verkoop en de klantenbinding te verhogen. Veel bedrijven maken al succesvol gebruik van e-mailmarketing en het aantal neemt voortdurend toe. Als u e-mailmarketing gebruikt of van plan bent te gebruiken, moet u op een paar punten letten, want veel bedrijven maken ook fouten bij het verzenden van e-mails. Dit begint met de opmaak en eindigt met de implementatie van het privacybeleid.

Welche Gründe sprechen für E-Mail-Marketing?

Welke andere redenen zijn er?

 • U kunt de seizoensgebonden verkoopcurves optimaal aanvullen.

   

 • Met e-mailmarketing is er weinig verspilling.

   

 • Zelfs kleine bedrijven en startende bedrijven kunnen direct beginnen met het werven en behouden van klanten zonder grote kosten te maken.

   

 • Regelmatig contact verandert de perceptie van de ontvanger van uw bedrijf en zijn producten en diensten.

Dit zijn slechts de belangrijkste voordelen die spreken voor het gebruik van e-mailmarketing. In het volgende zullen we nu onze aanpak op het gebied van planning en uitvoering toelichten.

Elk begin is moeilijk, zelfs met e-mailmarketing!

Waarop moet u letten als u e-mailmarketingcampagnes gaat gebruiken? In het begin is er de planning voor de doelgroepdefinitie op basis van demografische, sociologische en monetaire doelgroepen. Daarna begin je met de volgende punten:

Eerst en vooral moet je abonnees aantrekken die een nieuwsbrief willen ontvangen. Idealiter kan dit gebeuren via uw eigen website en aangesloten social media kanalen, waar u content deelt en zo abonnees krijgt. Bij het genereren van abonnees is het absoluut noodzakelijk om de bestaande regels voor gegevensbescherming in acht te nemen. Daarom moet u de formulieren zo ontwerpen dat ze wettelijk veilig zijn, zodat u aan de veilige kant bent. Als je ze eenmaal hebt gegenereerd voor verzending, begint het echte werk.

Daarna moet u een redactieplan maken dat een periode van minimaal 6 – 12 maanden beslaat. Niets is ondoeltreffender dan snel nieuwsbrieven te maken zonder veel invloed op de inhoud en het beeldmateriaal. Het moet de inhoud, de respectieve distributiekanalen en het noodzakelijke aanvullende materiaal bevatten.

Aller Anfang ist schwer, auch bei E-Mail-Marketing!
E-Mail-Marketing

Wat zijn de redenen voor e-mailmarketing?

De redenen voor het uitvoeren van e-mailmarketingcampagnes zijn talrijk en gevarieerd. De flexibiliteit en effectiviteit zijn zeker een van de belangrijkste redenen. Maar er zijn nog veel meer punten om te overwegen:

 • Er is geen goedkopere manier om te verwijzen naar aanbiedingen van uw eigen bedrijf. De kosten voor e-mailmarketing zijn aanzienlijk lager dan voor andere vormen van reclame.
 • U richt zich altijd op de juiste doelgroep, omdat u de ontvangers van de reclamemails zelf moet genereren of specifiek moet kopen.
 • De evaluaties van e-mail nieuwsbrieven kunnen zeer nauwkeurig de belangen van uw klanten weergeven. U kunt de omzet optimaal meten ten opzichte van de kosten, zodat u altijd de ROI voor ogen heeft.

 

Welche Gründe gibt es noch

E-mailmarketing evaluaties

Parallel aan de eerste twee punten zou men ook moeten nadenken over de evaluatie van e-mailcampagnes, omdat elke verzending nauwkeurig moet worden gemeten. Hiervoor kunnen we een aantal tools aanbevelen die een nauwkeurig inzicht geven in de effectiviteit. Dit geeft u een goed inzicht in de verkoop, uitschrijvingen, contactverzoeken en andere gegevens.

Houd bij het versturen van nieuwsbrieven rekening met alle eindapparaten, want dit is een van de belangrijkste factoren voor het succes van de campagne. Stem teksten en beelden af op de gelegenheid en de doelgroep. Er zijn tal van punten om te overwegen, die we natuurlijk voor u zouden controleren.

Minder is meer! Dit geldt ook voor de verzending van e-mail. Besteed aandacht aan inhoud van hoge kwaliteit die een reële toegevoegde waarde heeft voor de ontvanger. Gebruik zonder te overdrijven de topaanbiedingen van uw bedrijf. Dit is een mooie lijn die we samen met jou lopen.

 

Wat kunnen we voor u doen?

Wij kunnen u ondersteunen bij het plannen, implementeren en creëren van hoogwaardige teksten en inhoud. Daarbij groeien we met u mee naar de respectievelijke verantwoordelijkheidsgebieden. Voor ons is dit in de eerste plaats een kwestie van begrip voor de respectievelijke industrie. Wij hechten hier bijzonder veel belang aan, omdat dit voor ons de sleutel tot succes is. Wij helpen u om uw klanten beter te begrijpen en wij profiteren van hun expertise. Daarbij voorzien we hen van een eigen extern gezichtspunt, omdat we vaak een zekere blindheid voor het bedrijf overwinnen.

 

E-mailmarketing en de voordelen

E-mailmarketing is goed voor de verkoop, voor de klantenbinding en voor het leerproces in het bedrijf. U leert veel over uw klanten en hun wensen. U verhoogt ook de bekendheid van uw bedrijf en zijn producten en diensten.

 

 • Merkbekendheid
 • Click tarieven
 • Verkoop
 • contactpersonen

Wij bieden hen onze hulp aan zonder een langdurige contractuele verbintenis!

We willen u graag aan ons binden via onze diensten. Daarom zien wij af van contractuele verplichtingen op lange termijn en van hoge aanloopkosten. Daarom hebben we een jarenlange klantenkring, waarvan sommige al meer dan 10 jaar bij ons zijn!

 E-Mail-Marketing und die Vorteile

Laten we beginnen!

Maak een afspraak en laat ons een succesvolle campagne ontwikkelen!

Locatie

WSO Internationaal
Grevenbroicher weg 45
50829 Keulen Duitsland
Telefoon: +49 221/29884152
e-mail: info@web-seo-online.com