2021 brengt enkele vernieuwingen in de Google-ranglijst factoren

De Layout Shift GIF Generator helpt 

De Layout Shift GIF Generator vertoont zwakke punten

Volgend jaar zullen er enkele wijzigingen zijn in het zoekalgoritme van Google. We hebben hierover al gerapporteerd in ons laatste artikel in mei over de Core Web Vitals. Nu rijst de vraag: Wat kunnen we doen om aan de nieuwe verwachtingen te voldoen? Hier presenteren we een mogelijkheid. De Core Web Vitals bevatten verschillende factoren, waarvan de weging op verschillende manieren in de nieuwe evaluatie zal worden verwerkt.

 

Google Currents und Google G-Suite

Wat kun je doen voor goede webvitale functies?

U moet uw website eens goed bekijken en de zwakke punten in de lay-out voortdurend corrigeren. Een mogelijkheid hiervoor is de Layout Shift GIF Generator, die zwakke plekken in de lay-out van de website laat zien en oplossingen biedt. Daarnaast kan de tool onderscheid maken tussen de mobiele website en de desktop website. Eerst gaat u naar de website van het project en voert u daar uw website in. De website van het project vindt u hier: Lay-out Shift GIF Generator

Wat kun je nog meer doen?

De generator is slechts één mogelijkheid als u eventuele fouten op uw website vroegtijdig wilt verhelpen. Daarnaast kunt u een extensie voor de Google Browser Chrome installeren. Deze uitbreiding is hier te vinden: Chrome WebVitals Extension Na de installatie biedt de extensie relevante nummers voor de momenteel weergegeven pagina die kunnen worden geanalyseerd en geconverteerd.

Google Currents

Welke factoren zijn belangrijk?

Een belangrijke factor zal de lay-out op websites zijn en vooral het gedrag van de lay-out op verschillende apparaten en met verschillende browsers. Als afbeeldingen, video’s en formulieren snel en onverwacht van positie veranderen in de browser, wordt er inhoud getoond die de bezoeker van de website helemaal niet wilde zien. In veel gevallen liggen de redenen voor dergelijke lay-outverschuivingen in minimaal verschillende laadtijden van beelden en andere elementen.

Google Currents fördert die Kommunikation

Nooit meer iets missen!

Wilt u één keer per maand een overzicht krijgen van het nieuws uit de branche?