Lokale zoekmachine optimalisatie

Lokale zoekmachineoptimalisatie voor kleine en middelgrote bedrijven

Lokale klantenwerving met Google

Bedrijven die een lokale winkel, advocatenkantoor, kliniek of praktijk exploiteren, kunnen gebruik maken van lokale zoekmachineoptimalisatie om klanten aan te trekken en meer omzet te genereren op de lange termijn. Dit geldt ook voor klanten met meerdere winkels in verschillende wijken of steden. Lokale zoekmachineoptimalisatie is ook een vertrouwenwekkende maatregel, omdat we samen met hen werken aan echte beoordelingen en een brede spreiding van hun merkbekendheid. Dit geldt zowel voor de verkoop van consumptiegoederen als voor diensten van allerlei aard.

Lokale Geschäfte, Arztpraxen und Gastronomie

Het centrale instrument voor lokale zoekmachineoptimalisatie is de Google Business Entry, die gekoppeld is aan het Google Maps systeem. Het voordeel van een dergelijke lokale optimalisatie is gebaseerd op het feit dat een goed derde van alle zoekopdrachten per week van gebruikers verwijst naar lokale zoekopdrachten. Bijna driekwart van deze zoekopdrachten resulteert in het gezochte bedrijf dat daadwerkelijk wordt bezocht. Dit omvat meer dan 90% van de bedrijven waarvan de lokale vermelding in de topresultaten op Google voorkomt.

Lokale Suchmaschinenoptimierung

We ontwikkelen samen met u een precieze strategie en voeren die samen met u uit. We hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van website optimalisatie en volgens de laatste Penguin Update 2014 zijn we pioniers op het gebied van lokale SEARCH ENGINE OPTIMIZATION. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van onze expertise in de implementatie van lokale zoekmachinereclame. Op deze manier spreekt u alleen potentiële klanten, patiënten of klanten uit uw regio aan.

Google my business

Voor wie is lokale zoekmachineoptimalisatie nuttig?

Het antwoord is heel eenvoudig: voor alle bedrijven en dienstverleners waarvan het aanbod sterk verbonden is met de locatie of de regio. De klassieke detailhandel, ambachtslieden, gastronomische bedrijven, artsen, ziekenhuizen, fitnessstudio’s en allerlei culturele of sportieve aanbiedingen. Bovendien kunnen met name bedrijven waarvan de beroepen op het gebied van reclame gereglementeerd zijn, er baat bij hebben. Dit geldt vooral voor medisch specialisten en advocaten.

Werbung und Aktionen

Hoe vind ik de juiste trefwoorden voor een optimale lokale invoer?

Eigenlijk werkt dit precies hetzelfde als bij een nationale zoekmachine optimalisatie. Er zijn tal van tools voor optimaal trefwoordonderzoek, die allemaal gratis kunnen worden gebruikt. Een overzicht van deze tools vindt u hier. Natuurlijk helpt het ook bij het bepalen van een eerdere doelgroep, waar je vaak voor verrassingen komt te staan. Dit is vaak te wijten aan het feit dat je zelf een zekere operationele blindheid hebt ontwikkeld. Dit is uiterst menselijk en kan snel verholpen worden door een SEO-bureau in te huren, omdat zij snel een klantperspectief ontwikkelen.

Bewertungen und Interaktion

Wat zijn de richtlijnen van Google?

De enige vereiste voor een Google bedrijfsvermelding is dat de bedrijven met een dergelijke vermelding rechtstreeks contact hebben met de klant tijdens de openingsuren. Klinkt in eerste instantie aannemelijk, maar er zijn ook veel bedrijven die een dergelijke vermelding hebben gemaakt zonder zelf ter plaatse te zijn. Deze worden systematisch gesorteerd door Google.

Lokaler Geschäftskundeneintrag bei Google

Welke punten spelen een belangrijke rol bij een succesvolle lokale toetreding tot de markt?

Het belangrijkste punt, hoe logisch het ook klinkt, is de afstand van het bedrijf tot de locatie van de zoekopdracht. Het moet worden uitgelegd dat ook zeer grote steden hier een rol spelen. Als iemand op zoek is naar een fitness-studio in Hamburg Barmbek, zal hij of zij geen studio vinden aan de andere kant van de stad. Tenzij ze op zoek zijn naar een specifieke sportschool en er alleen deze ene studio is.

Google my business

Het derde belangrijke punt is de competentie en de reputatie van het beursgenoteerde bedrijf. Als je veel goede beoordelingen hebt van klanten, patiënten, klanten of andere gebruikers, zal je ranking duurzaam stijgen. Ook de backlinks van een website en de interne links van websites zijn niet onbelangrijk. Bij het bouwen van verbindingen moet u zich echter uitsluitend richten op kwaliteit, want dan bent u altijd aan de veilige kant. Als men een vermelding op een bedrijvengids aanmaakt, moeten de identieke bedrijfsgegevens, adresgegevens en telefoonnummers altijd in dezelfde spelling worden opgeslagen. Dit vergroot ook de kans op een goede ranking.

Bewertungen und Interaktion
Lokale Geschäfte, Arztpraxen und Gastronomie

Het tweede belangrijke punt is de inhoud van de tekst die bij de bedrijfsvermelding wordt gepubliceerd. Als de inhoud goed aansluit bij het ingevoerde trefwoord, vergroot dit de kans op een goede ranking. Daarom is een goed trefwoordonderzoek en de selectie van de juiste categorie altijd de basis voor succes.

Werbung und Aktionen

Zodra de Google business listing is gemaakt, evalueert Google het gedrag van de bezoekers van de website. De duur van het verblijf, mogelijke contactverzoeken en andere zaken spelen hierbij een grote rol. Hoe meer dingen gebeuren, hoe hoger de reputatie van de website. U dient daarom ook goede foto’s van het bedrijf te plaatsen, geselecteerd op de betreffende categorie en de teksten.

Gebruik de Google Business lijst om te adverteren!

De Google Business Listing biedt veel mogelijkheden als u de aandacht wilt trekken. Het plaatsen van een bedrijfslijst is een geweldige manier om bedrijfsnieuws, productnieuws of speciale aanbiedingen gepubliceerd te krijgen. Er zijn in totaal 300 woorden beschikbaar in de inzendingen, waarmee u uw bezoekers kort en bondig kunt informeren. Foto’s kunnen ook worden gepubliceerd en het belang ervan mag niet worden onderschat.

Als u de categorie producten en diensten invult, kunt u ook regelmatig reclame maken voor aanbiedingen, aanvullende diensten, betaalmiddelen, parkeergelegenheid en nog veel meer. Deze worden dan apart gemarkeerd in een overeenkomstige zoekopdracht.

Wat is nog meer belangrijk als u succesvol wilt zijn met de Google Business listing?

Een belangrijk onderdeel zijn beoordelingen die over uw bedrijf zijn gegeven door bezoekers, klanten, patiënten, klanten of andere zakelijke partners. Een hoog percentage van de bezoekers die niets met u of uw bedrijf te maken hebben gehad, gebruikt deze beoordelingen als basis voor hun beslissingen. Wij helpen bedrijven om echte reviews te verzamelen in het kader van onze Lokale Zoekmachine Optimalisatie en zo hun eigen ranking te verbeteren. Natuurlijk is het nuttig als het bedrijf zo goed gepositioneerd is dat het gemakkelijk is voor klanten om een zeer goede beoordeling te geven. Er zijn verschillende manieren om de inhoud van de reviews te sturen. Dit helpt andere bezoekers van uw zakelijke klantentree om uw bedrijf beter te evalueren.

Verzamel beoordelingen en controleer de interactie!

Bij de gegeven evaluaties moet erop worden gelet dat deze zo gedetailleerd mogelijk worden geschreven, zodat andere bezoekers zich goed kunnen oriënteren. Bovendien moet u reageren op beoordelingen, ongeacht of deze negatief of positief zijn. Dit is een ander aspect als u de toegang tot uw zakelijke klanten wilt optimaliseren. Als u extra punten aanbiedt, kunt u extra bonuspunten krijgen. Deze omvatten een link voor het maken van een afspraak, hoogwaardig beeldmateriaal en andere optionele verbeteringen. Elke interactie van een bezoeker van uw zakelijke klantentry draagt bij aan de verbetering. Lokale zoekmachineoptimalisatie of SEA is daarom een heel belangrijk onderwerp voor lokale bedrijven en wij zijn de juiste partner voor uw ideeën. Als u vragen heeft over onze diensten, neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Steigern Sie ihre Umsätze mit Google my business

Google mijn bedrijf

Een Google business listing is interessant voor iedereen en is een geweldige manier om nieuwe klanten aan te trekken.

Lokale zoekmachineoptimalisatie voor winkels

Klanten werven op locatie voor alle soorten winkels met de Google Business Customer Entry!

Lokale zoekmachineoptimalisatie voor medische praktijken

Gebruik onze kennis en win nieuwe patiënten via lokale zoekmachineoptimalisatie

Lokale zoekmachineoptimalisatie voor advocaten

Win nieuwe klanten door uw goede reputatie op het net!

Lokale zoekmachineoptimalisatie voor gastronomische bedrijven

Verhoog uw omzet door een geoptimaliseerde Google-entry!

Lokale zoekmachineoptimalisatie voor autobedrijven

Je hebt een geweldige garage. Laat het de anderen weten!

Lokale zoekmachineoptimalisatie voor culturele bedrijven

Lokale zoekmachineoptimalisatie voor musea, theaters en evenementenlocaties van allerlei aard!

Laten we beginnen!

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Praat met ons!

Locatie

WSO Internationaal
Grevenbroicher weg 45
50829 Keulen Duitsland
Telefoon: +49 221/29884152
e-mail: info@web-seo-online.com