Persdienst en blogberichten

Persdienst met hoogwaardige inhoud

Wij bieden onze klanten een uitgebreide persdienst aan.
Wij zorgen voor effectief pers- en detailwerk voor publicaties en besteden aandacht aan de belangrijkste feiten:

We houden het kort
Het wordt vaak aanbevolen om een persbericht van meer dan 500 woorden te schrijven. Wij bevelen eerder persberichten van 250 – 350 woorden aan en concentreren ons liever op het optimaliseren ervan.

Persdienst

Persdienst

Wij geven uw persbericht de juiste structuur
Een persbericht moet een specifieke structuur hebben. De belangrijke trefwoorden zijn geïntegreerd in een heldere kop met maximaal 100 tekens. Daarna volgt een samenvatting waarin wordt uitgelegd waar het om gaat. Alle belangrijke W-vragen worden nu in de volgende tekst beantwoord. Vervolgens stellen we uw bedrijf in enkele zinnen voor en tenslotte noemen we de contactpersoon voor het bericht. Indien de naam van het bedrijf een trefwoord bevat, is het raadzaam dit te gebruiken.

Wij structureren uw boodschap
We werken met weloverwogen koppen. Dit dient om de boodschap beter leesbaar te maken, maar ook vanuit een SEO-oogpunt.

We gebruiken linkteksten
Wij hechten veel belang aan het linken van teksten en het plaatsen van weloverwogen links op uw hoofd- en subpagina’s. Als u alleen in een persbericht naar uw homepage linkt, maakt u niet echt een fout, maar mist u wel potentieel. Met een PM kunt u eindelijk verwijzen naar subpagina’s van uw aanbod, die anders nogal weinig overwogen worden met links.

We gebruiken foto’s
Wij verwerken uw bedrijfslogo of gewenste afbeelding in uw persbericht. Dit logo wordt vaak getoond als een voorbeeldafbeelding. Dit vergroot de herkenning en maakt een goede indruk.