Hier vindt u de prijzen voor onze diensten

Hier vindt u een overzicht van de prijzen voor onze diensten.

Zoekmachineoptimalisatie en zoekmachinereclame zijn doorlopende processen die zijn ontworpen voor de lange termijn en zijn ontworpen voor zo’n zakelijke relatie. Bij WSO krijgt u geen contractuele verplichtingen op lange termijn omdat wij dergelijke contractuele clausules niet nodig hebben. We slagen erin om onze klanten aan ons te binden met prestaties. Hoge “essay fees” zijn net zo min een onderdeel van ons bedrijfsmodel als het wekken van valse verwachtingen.

Zoekmachinemarketing verandert bijna dagelijks en heeft een dynamiek die bijna geen enkele andere industrie te bieden heeft. Permanente en langdurige topposities kunnen alleen worden bereikt door continu te werken. Vooral bij zeer competitieve trefwoorden slaapt de concurrentie nooit. Voor zoekwoorden met weinig concurrentie is een eenmalige optimalisatie meestal al voldoende. U zult de eerste successen bij ons snel zien, maar voor zeer competitieve zoekwoorden kan de duur van de top 10-ranglijst enkele maanden zijn.  We optimaliseren altijd alle relevante trefwoorden van een pagina, omdat we uw omzet willen verhogen. Daarom rekenen we een maandelijks vast bedrag, dat u kunt variëren.

Sommige van onze nieuwe klanten hebben al veel geld betaald. Onze prijzen zijn aangepast aan de behoeften van de klant, de regels worden vastgesteld door Google en dit moet voor iedereen duidelijk zijn. Wij reageren snel op elke verandering en informeren onze klanten over elke verandering. We hebben betrouwbare referenties en gematigde prijzen voor onze projecten. Neem contact met ons op!

Onze prijzen voor zoekmachinereclame

Hier vindt u een overzicht van de prijzen voor onze diensten.

Onze prijzen voor webdesign

Hier vindt u een overzicht van de prijzen voor onze diensten op het gebied van webdesign

Maak gebruik van ons gratis eerste consult!

Welke voordelen heeft u?

Wij bieden geen lange termijn contracten aan, omdat wij u met onze diensten aan ons willen binden!

We houden uw budget in de gaten!

Wij garanderen u een zeer zorgvuldige omgang met uw reclamebudget en leggen u alles stap voor stap uit.

 

We werken transparant en in dialoog!

Wij gebruiken uw kennis en u gebruikt onze kennis. Wij gebruiken uw perspectief en u gebruikt ons perspectief! Alleen samen kunnen jullie succesvol zijn!

Hoe kunnen we u helpen?

Wij bezorgen u vooraf een analyse van uw website of uw online shop. Daarbij ontwerpen we een strategie die we met uw ideeën vergelijken en stap voor stap uitvoeren.

Meer dan 10 jaar ervaring in zoekmachinemarketing

Wij kennen de mogelijkheden op het gebied van lokale, nationale en internationale online marketing. Wij vertrouwen op de nieuwste technologieën en hoogwaardige softwareproducten!

Laten we opstijgen!

Istud, quod tu summum putas, gradus est

Wat je denkt is dat de top slechts een stap is. – Seneca, Epistulae morales 118,6

Locatie

WSO Internationaal
Grevenbroicher weg 45
50829 Keulen Duitsland
Telefoon: +49 221/29884152
e-mail: info@web-seo-online.com