De #SMC 2020 ondanks Corona en vindt online plaats van 26.10 tot 28.10.2020.

De DEMEXCO heeft de weg gewezen, en de #SMC zal niet lang meer vragen. Het #SMC vindt dit jaar plaats van 26.10 tot 28.10.2020 en biedt een breed scala aan interessante onderwerpen voor de social media sector. De laatste ontwikkelingen zullen een belangrijke rol spelen, evenals de strategische oriëntatie in de komende jaren. Veel gerenommeerde sprekers zullen hun kennis over Facebook-campagnes, Instagram, LinkedIn en Twitter delen.

Nieuwe functies die kunnen worden gebruikt in de operationele business zullen hier worden gepresenteerd. Deze omvatten functies in Facebook Business Manager en tips voor het vergroten van het bereik van Instagram. Daarnaast worden er waardevolle tips gegeven over hoe u het beste uit LinkedIn kunt halen op het gebied van zakelijke klanten.

Men kan nieuwsgierig zijn naar de individuele presentaties en expertinterviews, want ook volgend jaar biedt het veel nieuwe uitdagingen en kansen in de social media sector. Als u nog steeds tickets wilt boeken voor de #SMC 2020, kunt u dat hier doen: Tickets #SCM

De #SMC 2020 ondanks Corona en vindt online plaats van 26.10 tot 28.10.2020.

Niet meer missen!

Wilt u een maandelijks overzicht van het nieuws in de branche?