Gebruik Microsoft-advertenties perfect!

Wij helpen u met het plaatsen van advertenties op Bing, Yahoo en MSN, wat uw omzet op de lange termijn zal verhogen.

Microsoft Ads-campagnes

Microsoft Ads Campaigns stelt adverteerders in staat om advertenties weer te geven op de zoekmachines Bing en Yahoo. Het principe van Microsoft Ads reclame is vergelijkbaar met dat van marktleider Google. De klant betaalt de kosten van het klikken op een advertentie. Daarnaast levert Microsoft, net als Google AdWords, een zogenaamde editor, die als software naar de computer kan worden gedownload.

Microsoft Partnerwebseiten

Doelgroepdefinitie

Doelgroepdefinitie is ook een van de belangrijkste voorbereidingen voor succesvolle reclamecampagnes bij Microsoft Advertising. Hier wordt, net als bij alle andere reclamecampagnes, de betreffende doelgroep geselecteerd op basis van geografische, sociologische en demografische criteria. Bovendien moet rekening worden gehouden met doelgroepspecifieke factoren. Dit zijn bijvoorbeeld de dagen van de week en de tijd van de dag die relevant kunnen zijn voor de advertenties.

Microsoft Anzeigen und Reichweite

Klik op de prijzen voor Microsoft-advertenties

De klikprijzen voor Microsoft-advertenties zijn voornamelijk gebaseerd op de kliksnelheid en de kwaliteitsfactor die aan het betreffende trefwoord is toegekend. Dit resulteert in een directe afhankelijkheid van de kwaliteit van de advertentieteksten en de tekst van de betreffende website. De respectievelijke duur van het verblijf en de interactie zijn ook inbegrepen in de klikprijs. Een andere factor is natuurlijk de concurrentie, die ook concurreert om de respectievelijke trefwoorden.

Microsoft als Alternative
Microsoft Ads Kampagnen

Microsoft-partnerwebsites

De reden waarom de advertenties op Bing en Yahoo kunnen worden geplaatst is te danken aan de samenwerking van beide bedrijven in de afgelopen jaren. Door de gezamenlijke marketing van advertenties is er een samenwerking ontstaan tussen verschillende bedrijven, die in een gemeenschappelijk netwerk zijn samengebracht. Dit netwerk omvat bijvoorbeeld LinkedIn en diverse andere bedrijven.

Zielgruppendefinition

Microsoft Ads en bereik

De advertenties van Microsoft zijn beperkt tot de zoekresultaten van Bing, Yahoo, MSN en andere partners. Afhankelijk van het platform kunt u kiezen tussen zoekadvertenties en inhoudsadvertenties, die geoptimaliseerd moeten worden volgens de zoekopdrachten. De contentadvertenties zijn nauw verbonden met het Microsoft-netwerk. U kunt echter niet kiezen tussen de afzonderlijke portalen voor de contentadvertenties, omdat deze overal worden uitgezonden. In dit geval wordt de verzending naar het respectievelijk geopende zijgedeelte van de partnerwebpagina’s geleid.

Klickpreise bei Microsoft Anzeigen

Microsoft als alternatief

Microsoft-advertenties functioneren met een oppervlakkige blik, net als bij de marktleider Google. Het grootste verschil zit hem zeker in het bereik, aangezien Microsoft slechts een klein marktaandeel heeft. Er zijn echter al industrieën, waarmee de advertenties zelf de moeite waard zijn met Bing, Yahoo en MSN. Veel overheden zijn verplicht om uitsluitend via Bing zoekopdrachten aan te maken. Dus als deze in de doelgroep vallen, dan moet men er over nadenken.

Er zijn ook andere redenen om na te denken over Bing advertenties. We hebben consequent positieve ervaringen met klanten die geïnteresseerd zijn in Microsoft-advertenties. Als u vragen heeft over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Onze diensten bij Microsoft Ads

Wij optimaliseren uw campagnes en advertentiegroepen voor een optimaal gebruik van het beschikbare budget!

Wat zoeken we in Microsoft-reclamecampagnes?

Voor een succesvolle Microsoft-campagne zijn veel kleine factoren cruciaal!

Kwaliteit

Wij zorgen voor een hoge kwaliteitsfactor en dus voor lagere klikprijzen!

Tekstoptimalisatie

Voor een succesvolle campagne moet je de juiste tekst maken en deze op je eigen site plaatsen!

Trefwoordonderzoek

Wij selecteren en volgen de ontwikkeling van de trefwoorden binnen de individuele campagnes.

WAdverteren bij Bing

Wij publiceren uw advertenties bij Bing en controleren de resultaten dagelijks.

Adverteren op Yahoo

Wij publiceren uw advertenties op Yahoo en controleren de resultaten dagelijks.

Adverteren op MSN

Wij publiceren uw advertenties op MSN en controleren de resultaten dagelijks.

Microsoft Advertising Succesfactoren

Voor het opzetten van succesvolle Microsoft-campagnes heeft u deskundige kennis nodig die voortdurend wordt uitgebreid!

  • Kwaliteit
  • Hoge klikpercentages
  • Verkoop
  • Contactverzoeken

Locatie

WSO Internationaal
Grevenbroicher weg 45
50829 Keulen Duitsland
Telefoon: +49 221/29884152
e-mail: info@web-seo-online.com