Webdesign voor de hoogste eisen!

Wij maken voor u een nieuwe website of een online shop en houden rekening met al uw individuele wensen!

Website of Online Shop?

Bij het maken van een website proberen we vanaf het begin rekening te houden met alle belangrijke onderdelen!

Commerciële websites

Wij maken voor u een nieuwe bedrijfswebsite, die geoptimaliseerd is voor zoekmachines!

Internetwinkels

Je hebt een nieuwe online winkel nodig. Daar kunnen we je mee helpen!

Websites zonder winstoogmerk

Heeft u een nieuwe clubsite of een website nodig voor een organisatie? We zijn er voor u!

Advies

Wij adviseren u vooraf over onze mogelijkheden.

Tekstoptimalisatie

Wij optimaliseren alle teksten voor een hoge toegevoegde waarde vanaf het begin!

Optimalisatie van de laadtijd

Wij letten op snelle laadtijden voor desktop PC’s en mobiele apparaten!

U kunt de prestaties van uw website meten!

Indien u dat wenst, kunnen wij uw website uitrusten met de nieuwste meettechniek, zodat u te allen tijde over alle gebruikersgegevens beschikt. Natuurlijk voldoet DSVGO aan de eisen!

  • Bezoekersaantallen
  • Verkoop
  • Contactpersonen
  • Sprongcijfer

We weten wat werkt en wat niet werkt!

De procedure voor het maken van een nieuwe website is bijna altijd hetzelfde. Hier vindt u een overzicht van de afzonderlijke fasen:

Websites genereren nu meer dan 80% van de eerste contacten van een bedrijf. Zowel in de sector van de consumptiegoederen als in de dienstensector moet u dus van meet af aan vertrouwen op een professionele aanwezigheid op het web. Wij kunnen uw website herontwerpen en tegelijkertijd zorgen voor een blijvend succes van uw website en merk.
Onze webdesigndiensten omvatten de programmering van uw website of online shop en, indien gewenst, alle andere diensten, van webhosting tot zoekmachineoptimalisatie. We kunnen garanderen dat we al tijdens de programmering rekening houden met alle belangrijke punten voor een goede positie in de grote zoekmachines.

Voor een professioneel webdesign gaan we ook de dialoog aan met onze klanten, zodat we hun ideeën en onze knowhow op elkaar kunnen afstemmen. Omdat het idee van een klant soms afwijkt van de belangrijke en noodzakelijke inhoud, leggen we onze aanpak stap voor stap uit.

Webdesign -Planning

Voor een succesvolle website moet u een duidelijke planning van de individuele niveaus hebben. Een goed webdesign kenmerkt zich door duidelijke structuren en een duidelijke indeling van de website. Hoe sneller de gebruiker begrijpt waar hij iets specifieks kan vinden, hoe groter de kans op een aankoop of contact. Daarnaast geldt de regel: als de websitebezoeker snel iets vindt, dan kunnen de zoekmachines dat ook.

Webdesign - Snelheid

Webdesign – Menunavigatie

Een succesvolle website bevat een duidelijke menustructuur en een duidelijke navigatie vanaf de startpagina naar elke subpagina. De bezoeker van de website moet zijn bestemming snel kunnen bereiken.

Webdesign - Selecteer trefwoorden

Webdesign – Teksten maken

Bij het maken van een website speelt de tekst een prominente rol als u wilt dat uw website succesvol is. Wij helpen u om een kwalitatief hoogwaardige tekst te creëren die een echte toegevoegde waarde heeft voor de bezoeker van de website.

Webdesign - mobiele apparaten
Webdesign - Planning

Webdesign – Snelheid

Een succesvolle website moet snel kunnen laden. We zorgen er altijd voor dat de laadtijden niet lijden. Het moet altijd het doel zijn om sneller te zijn dan de concurrentie. Dit geldt ook voor een succesvolle website.

Webdesign - Menunavigatie

Webdesign – Selecteer trefwoorden

Goed kernwoordonderzoek speelt ook een grote rol. Ondernemers die een website plannen zijn vaak een beetje bedrijfsblind en zetten zichzelf vaak onvoldoende in het perspectief van de klant. Wij helpen u om alle relevante trefwoordcombinaties te vinden en om te zetten in hoogwaardige teksten. Daarbij vertrouwen we op een nauwe samenwerking met onze klanten, omdat we natuurlijk niet voor alle branches technische kennis hebben.

Webdesign - Teksten maken

Webdesign – mobiele apparaten

Bij het maken van een website letten we altijd op een perfecte weergave op mobiele apparaten. Dit maakt nu deel uit van de standaard van een goede website, vooral omdat Google de mobiele index zal omzetten in de hoofdindex.

Alles uit één bron!

Indien gewenst kunt u alle belangrijke diensten voor een succesvolle website uit één hand krijgen!

Webontwerp

Nutzen Sie unser Wissen im Onlinevertrieb von Anfang an!

Zoekmachine optimalisatie SEO

Zoekmachine optimalisatie SEO voor lokale, nationale of internationale markten!

Zoekmachine adverteren SEA

Plaats reclame voor uw nieuwe website. We helpen u graag!

Laten we beginnen!

Wij doen u graag een individueel aanbod!

Locatie

WSO Internationaal
Grevenbroicher weg 45
50829 Keulen Duitsland
Telefoon: +49 221/29884152
e-mail: info@web-seo-online.com