Zoekmachineoptimalisatie met duurzaamheid!

Wij optimaliseren uw website volgens de nieuwste methoden en met meer dan 10 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie!

Lokaal, nationaal of internationaal?

Wij kunnen onze diensten op het gebied van zoekmachineoptimalisatie precies aan uw wensen aanpassen!

Websites

Wij optimaliseren uw website op alle belangrijke gebieden en verhogen uw bezoekersaantallen aanzienlijk!

Internetwinkels

Wij kennen alle gangbare winkelsystemen en optimaliseren uw winkel op alle belangrijke gebieden!

Websites zonder winstoogmerk

We doen mee met goede doelen als we daar de tijd voor hebben!

Advies

Onze adviesdienst biedt u vooraf een nauwkeurig inzicht in ons werk!

Trefwoordonderzoek

Samen met u onderzoeken we alle relevante trefwoorden en gebruiken deze om hoogwaardige teksten te maken.

Meet ons werk!

Wij stellen u in staat om ons werk te meten en te evalueren!

Zoekmachineoptimalisatie verhoogt de prestaties van uw website!

Meer verkoop, meer vragen of meer contacten? Wij halen alles uit uw website wat mogelijk is!

  • Bezoekers
  • Verkoop
  • Contactverzoeken
  • Sprongcijfer

Een succesvolle zoekmachine optimalisatie is alleen mogelijk als u aan de bezoeker denkt!

Voor een succesvolle SEO zijn de volgende factoren zeer belangrijk!

Zoekmachine optimalisatie SEO

De term zoekmachineoptimalisatie, of SEO (Search Engine Optimization), wordt gebruikt om de optimalisatie van een website te beschrijven met als doel de relevante zoektermen (keywords) zo hoog mogelijk in de Google-zoekmachine te plaatsen. Hier beschrijft het woord al het werk dat belangrijk is voor een succesvolle zoekmachine optimalisatie in de individuele zoekmachines (Google, Bing, Yahoo, Baidu, Yandex en Co.).

Voor veel website- en winkelexploitanten is zoekmachineoptimalisatie een boek met 7 keurmerken, omdat velen niet begrijpen of niet weten hoe zoekmachines werken. Bovendien kan succes meestal niet op korte termijn worden bereikt, maar alleen met geduld en veel werk. Dit onderscheidt zoekmachineoptimalisatie van zoekmachinemarketing, want met klassieke reclame kan ook op korte termijn succes worden geboekt. Deze successen omvatten echter vaak hoge klikkosten.

We leggen hier uit op welke maatregelen we vertrouwen in zoekmachineoptimalisatie en we maken tegelijkertijd ook een aantal vooroordelen duidelijk. Hiervoor hebben we 20 punten opgesomd die een doorslaggevende rol spelen in een SEO. In principe maken we in een zoekmachineoptimalisatie onderscheid tussen een onpage-optimalisatie en een offpage-optimalisatie. Met een Onpage-optimalisatie worden alle werkzaamheden uitgevoerd die nodig zijn voor een website. Daarnaast zijn er menselijke factoren, die vaak verloren gaan in een snel veranderende tijd.

SEO punt 1 – De menselijke factor

Voor een succesvolle SEO heeft u wat geduld en vertrouwen nodig in het SEO-bureau dat u inhuurt. Het snelle succes, dat u vaak aan de telefoon wordt beloofd, kan er zijn, maar het zal ook van korte duur zijn en in het ergste geval zal het leiden tot een boete bij Google. Een echt succesvolle zoekmachine optimalisatie is een lange termijn en vereist een goede voorbereiding en veel analyses. Dit omvat analyses van uw eigen website, evenals een grondige analyse van uw concurrenten. Een goed SEO-bureau weet hoe het moet, maar ze kunnen niet toveren.

 

SEO Punt 2 - Samenwerking

SEO punt 3 – De structuur van een website

Het bouwen van een website is de belangrijkste stap naar een succesvolle plaatsing in de grote zoekmachines. Hoe meer gestructureerd een website is, hoe groter de kans. Wij adviseren u hierover in detail, zodat alle relevante trefwoorden op de pagina worden geplaatst en toch het gebruikersgedrag wordt geoptimaliseerd. Het doel is dat de gebruikers intuïtief hun weg vinden op uw website en snel worden geleid naar waar ze naartoe willen. Wij helpen u om de site logisch te structureren en thematisch te ordenen. De startpagina is het begin van een logische en snelle link naar alle relevante subpagina’s. Als dit gedaan is, dan zullen alle grote zoekmachines, zoals Google en Co. u belonen.

SEO punt 4 - De juiste URL's

SEO punt 5 – Mobiel vriendelijk + laadtijden

Natuurlijk moet uw website ook duidelijk worden gepresenteerd op mobiele apparaten. Het aantal gebruikers van mobiele apparaten neemt jaarlijks toe en daarom is er geen weg te vinden voor mobiele optimalisatie. Dit geldt niet alleen voor zoekmachineoptimalisatie, maar ook voor alle maatregelen in de zoekmachinemarketing. We ontkennen niet dat er sprake is van branchespecifieke verschillen, maar de trend van de afgelopen jaren is duidelijk zichtbaar. We stellen alle belangrijke parameters samen met onze klanten op, als die nog niet beschikbaar zijn, en stellen u in staat om de ontwikkeling via de Google Search Console te volgen. De Google Speedtest, Pingdom of vele andere tools geven ook waardevolle informatie over welke laadtijden op welk apparaat nodig zijn. Tegelijkertijd zie je in één oogopslag welk verbeteringspotentieel er is. Het motto hier is: hoe sneller, hoe beter…

Ondertussen heeft de mobiele index van de Google-resultaten de klassieke zoekindex vervangen en kunnen verdere tools die Google in de afgelopen jaren heeft geïmplementeerd, worden gebruikt voor verbetering. Versnelde Mobiele Pagina’s slanken de eigenlijke website zo af dat ze bijna in realtime kunnen worden geladen. Veel contentmanagementsystemen hebben extensies die vaak gratis gebruikt kunnen worden om een snelle mobiele website te realiseren. Aangezien de paginasnelheid van een website sinds 2018 als een officiële rangschikkingsfactor is geclassificeerd, moet het volledige potentieel hier altijd worden benut.

Bovendien hebben snelle laadtijden ook een direct en indirect effect op het succes van uw website. Verkoop- of contactverzoeken nemen toe en de bounce rate zal dalen als klanten sneller vinden wat ze zoeken. Aangezien de tijd die op een website wordt doorgebracht ook een belangrijke rankingfactor is, zullen de resultaten in de zoekmachines verbeteren.

SEO punt 6 - Hoogwaardige inhoud is de hoogste SEO plicht

SEO Punt 7 – H1, H2 en andere rubrieken

De koppen van uw website zijn ook een belangrijke factor als het gaat om goede zoekmachineoptimalisatie. Vergelijkbaar met een krant (voor de jongeren onder ons: dit zijn grote informatiebrochures van papier, die dagelijks worden aangeleverd en relevante informatie bevatten) zijn de krantenkoppen blikvangers die de gebruiker een snel overzicht geven van de inhoud. Ze verdelen de inhoud van een pagina in belangrijke en minder belangrijke gebieden. We optimaliseren alle rubrieken op basis van thematische inhoud, zodat de gebruiker en de zoekmachines een duidelijke structuur herkennen.

 

SEO punt 8 - Optimalisatie van metagegevens

SEO punt 9 – Sleutelwoord onderzoek

Het onderzoek naar relevante trefwoorden vindt plaats tijdens de gehele zoekmachineoptimalisatie. Elk trefwoord kan helpen om verkoop te genereren of om een contract te krijgen. Daarom moet het onderzoek worden gedaan aan het begin van een zoekmachineoptimalisatie, na de creatie van de categorieën en als een begeleidende maatregel moet het een continu proces zijn. Bij het zoeken op trefwoorden wordt altijd rekening gehouden met lokale en supraregionale factoren. Omdat lokaal zoeken steeds belangrijker wordt, moet je hier ook een redelijk onderzoek doen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

9.4 – Trefwoorden die informatie voor de gebruiker bevatten

Dit zijn trefwoorden die misschien niet direct omzet genereren, maar die de aandacht van de gebruiker op uw website zullen vestigen. Dergelijke trefwoorden voorzien in een onmiddellijke behoefte aan informatie en kunnen de verkoop op lange termijn verhogen. Deze trefwoorden zijn ook erg belangrijk omdat ze een toegevoegde waarde hebben voor de bezoekers van uw website.

9.5 – Trefwoorden die uw eigen merk bevatten

Merk trefwoorden behoren tot de meest waardevolle trefwoorden in zoekmachine optimalisatie en reclame, omdat de kans op een aankoopintentie extreem groot is. Als het je lukt om je eigen merk te ontwikkelen tot een relevant trefwoord, dan heb je het echt gemaakt. Vaak worden deze trefwoorden nog verwaarloosd. We helpen hen om hun eigen merk te ontwikkelen.

9.6 – Sleutelwoorden die rechtstreeks naar een van uw subpagina’s leiden

Deze trefwoorden maken ook deel uit van de ontwikkeling van het eigen merk, omdat de gebruiker bij het zoeken direct naar een specifieke subpagina wil gaan.

SEO punt 9 - Sleutelwoord onderzoek

SEO punt 11 – Controleer uw website regelmatig op fouten

Het vermijden van fouten is ook een van de processen die herhaaldelijk moeten worden uitgevoerd tijdens een zoekmachineoptimalisatie. 404 fouten moeten altijd worden vermeden, omdat ze een negatieve invloed hebben op de optimalisatie van een zoekmachine. Dit is een signaal aan Google dat u uw website altijd onder controle heeft. De Google Search Console is een goed hulpmiddel om alle foutieve URL’s in de gaten te houden. Wij adviseren u in detail en stellen samen met u een 404 pagina op, die gemakkelijk te navigeren is in geval van problemen.

SEO punt 12 - De interne link

SEO punt 13 – Organische linkbuilding

Het verkrijgen van goede backlinks is een van de hoogste disciplines in succesvolle zoekmachine optimalisatie. In veel industrieën zijn zeer goede backlinks nodig als u in de top 10 van de zoekresultaten wilt komen voor een zeer concurrerend trefwoord. Geen enkel gebied van SEO is echter zo delicaat als linkbuilding. Je moet helemaal geen backlinks kopen, want dat is in strijd met de Google-regelgeving en biedt enorme aanvalsmogelijkheden. Wij ondersteunen u met een goede backlink strategie en de implementatie daarvan.

SEO punt 13 - Organische linkbuilding

Kosten voor zoekmachineoptimalisatie

Wij bieden lokale zoekmachineoptimalisatie en landelijk zoekmachineoptimalisatie tegen eerlijke en hanteerbare prijzen. Als u internationaal aan SEO wilt doen, doen wij u een passend aanbod. Omdat sommige landen of regio’s sterk verschillen van de Duitse markt, kunnen we u hier geen algemene informatie geven. De achtergrond is vooral de kosten voor mogelijke vertalingen en de kosten voor linkbuilding.

SEO punt 1 - De menselijke factor

SEO punt 2 – Samenwerking

Onthoud altijd dat een SEO-bureau slechts zo goed is als de informatie die het beschikbaar heeft. Verwacht niet dat iedereen meteen op dezelfde hoogte is. Als u goede inhoud op uw eigen website wilt hebben, zijn er veel professionele correcties aan te brengen, vooral als het gaat om technische, juridische en andere vakgebieden. Hier kunt u ook zelf een bijdrage leveren, omdat veel technische termen alleen u als klant kennen.

SEO punt 3 - De structuur van een website

SEO punt 4 – De juiste URL’s

De juiste URL-structuur is een belangrijke factor voor een goede ranking in de zoekmachines en dient tegelijkertijd de gebruiker op uw website als oriëntatie. Voor dit doel worden zogenaamde sprekende URL’s gebruikt in de zoekmachine optimalisatie. Ze tonen de zoekmachines en vooral de gebruiker precies waar hij zich op uw website bevindt. De URL’s mogen geen umlauten en geen onnodige woorden bevatten. Hoe korter, hoe beter…We vergelijken de URL-structuur met een plank, waar alles op de juiste plaats staat en duidelijk gelabeld is. Dit maakt het werk van iedereen gemakkelijker en beïnvloedt de efficiëntie van de website. Dit geldt vooral voor de weergave op smartphones en tablets…en hier komen we bij het volgende punt…

SEO punt 5 - Mobiel vriendelijk + laadtijden

SEO punt 6 – Hoogwaardige inhoud is de hoogste SEO plicht

De inhoud van een website is altijd het belangrijkste punt geweest als het gaat om een succesvolle plaatsing in de zoekresultaten van alle grote zoekmachines. Allereerst dient u een plan uit te werken wat u wilt bereiken met uw website en hoe u dit doel kunt realiseren met kwalitatief hoogwaardige content. Hier is een van de belangrijkste regels voor een succesvolle zoekmachine optimalisatie: De tekst moet voor de bezoeker van uw site zijn en niet voor de zoekmachine. We proberen dit te vergelijken met een succesvolle feitelijke video op YouTube. Daar legt iemand een min of meer complex onderwerp uit in een korte video. Als hij het goed doet, krijgt hij goede beoordelingen, omdat hij iemand anders heeft geholpen dit onderwerp te begrijpen. Het aantal klikken op YouTube zal toenemen wanneer veel mensen precies deze informatie nodig hebben en er veel meer “I like” worden toegevoegd.

Dat geldt ook voor de inhoud van een website. Als een gebruiker veel zoekt naar een product of dienst op een website en waardevolle aanvullende informatie krijgt, blijft hij langer op de website. Google herkent dit en geeft uw website een hogere relevantie voor die specifieke zoekterm. Dit gebeurt niet van de ene op de andere dag, maar het gebeurt wel. Ratings, productinformatie, themagerelateerde aanvullende informatie, testresultaten, etc. zijn slechts enkele van de vele stukjes informatie met toegevoegde waarde.

Met een langer verblijf op uw website neemt uw domeinbevoegdheid toe en daarmee ook de ranking. We werken samen met onze klanten om inhoud van hoge kwaliteit te creëren en ervoor te zorgen dat de gebruiker echte toegevoegde waarde vindt.

SEO Punt 7 - H1, H2 en andere rubrieken

SEO punt 8 – Optimalisatie van metagegevens

8.1 Optimalisatie van de Meta-titel

De Meta-titel heeft een hoge relevantie voor de resultaten in de zoekmachines, omdat het verschillende doeleinden vervult. Het wordt eerst en vooral getoond in de resultaten van de zoekmachine en beïnvloedt zo de kliksnelheid van de bezoekers. Het moet het belangrijkste trefwoord van de betreffende subpagina bevatten en gekoppeld zijn aan het belangrijkste trefwoord van de tekst. Idealiter zijn deze identiek. De lengte van de Meta-titel mag niet langer zijn dan 55-60 tekens en moet uniek zijn.

8.2 Optimalisatie van de Metabeschrijving

De Meta Description is een zeer belangrijke factor in zoekmachine optimalisatie en in Google AdWords advertenties. De optimalisatie van alle Meta-beschrijvingen moet, net als bij de Meta-titel, thematisch passen bij de inhoud van de betreffende pagina. Het gebruik van relevante trefwoorden wordt hier aanbevolen omdat de trefwoorden in de metabeschrijving in de zoekresultaten worden gemarkeerd en kunnen leiden tot een hogere kliksnelheid.

SEO punt 9 - Sleutelwoord onderzoek

9.1 – Sleutelwoorden die een lokale zoekopdracht kunnen triggeren

Dit omvat alle trefwoorden die betrekking hebben op de stad, de omgeving van de stad of de wijk (bijv. advocaat Keulen, gespecialiseerde advocaat Keulen, advocaat voor huurrecht). Zelfs als het trefwoord niet door de gebruiker met de stadsnaam wordt ingevoerd, krijgt hij resultaten van zijn stad in de Google my Business resultaten en in de organische resultaten.

9.2 – Trefwoorden die een transactie op uw website kunnen triggeren

Er worden trefwoorden geïdentificeerd die een actie door de gebruiker mogelijk maken. Dit zijn onder andere een aankoop, een contactaanvraag, een bestelling voor een nieuwsbrief of iets dergelijks. Deze trefwoorden kunnen worden bepaald met behulp van Google’s keyword planner, door het analyseren van de concurrentie of door het gebruik van professionele SEO-tools en vervolgens zinvol worden opgenomen in de eigen inhoud van de site.

9.3 – Sleutelwoorden die omzet genereren omdat een duidelijke intentie van de gebruiker herkenbaar is.

Dit omvat alle trefwoorden met betrekking tot kopen, online kopen, boek enz. Ze zijn bijna onvermijdelijk een gevolg van het eigen bedrijfsmodel, maar worden toch vaak vergeten.

SEO punt 10 - Houd uw zoekwoorden in de gaten

SEO punt 10 – Houd uw zoekwoorden in de gaten

Bij zoekmachineoptimalisatie en trefwoordonderzoek is het belangrijk om te voorkomen dat trefwoorden uit verschillende categorieën met elkaar concurreren. Daarom moet u altijd een overzicht hebben van de individuele trefwoorden. U kunt dit doen in de gangbare kantoorapplicaties. (bijv. Open Office calc.) Hoe duidelijker de toewijzing op uw website, hoe groter de kans op een goede rangschikking van het bijbehorende trefwoord.

SEO punt 13 - Organische linkbuilding

SEO punt 12 – De interne link

Een effectieve interne koppeling voldoet aan de volgende eisen meerdere doeleinden en bieden daarom een absolute meerwaarde voor gebruikers, zoekmachines en verkoopontwikkeling.

12.1 – Interne links die leiden tot een aankoop

Deze links helpen de gebruiker om snel en gemakkelijk te navigeren.

12.2 – Interne links die naar de juiste subpagina leiden

Deze links signaleren aan zoekmachines welke subpagina relevant is voor een bepaald trefwoord.

Kosten voor zoekmachineoptimalisatie

Alles uit één bron!

Wij bieden u alle belangrijke punten uit één hand. Neem contact met ons op!

Tekstcreatie

Wij maken teksten met een toegevoegde waarde voor u, waardoor u op de lange termijn in de ranglijst kunt stijgen!

Trefwoordonderzoek

Wij onderzoeken alle relevante trefwoorden en integreren ze in uw website!

Linkbuilding

Organische linkbuilding is een van onze kerncompetenties!

Laten we gaan!

Wij doen u graag een individueel aanbod voor een succesvolle zoekmachineoptimalisatie!

Locatie

WSO Internationaal
Grevenbroicher weg 45
50829 Keulen Duitsland
Telefoon: +49 221/29884152
e-mail: info@web-seo-online.com