SEO-advies voor kleine en middelgrote bedrijven

Onze SEO-consultancy omvat alle relevante punten voor een succesvol project

Lokale, nationale of internationale SEO

Bij het creëren van een concept proberen we precies op hun behoeften in te spelen.

SEO-advies voor websites

Onze SEO-consultancy voor commerciële websites omvat alle belangrijke punten.

SEO-advies voor onlinewinkels

U heeft SEO-advies nodig voor uw online shop. Daar kunnen we je mee helpen!

SEO Consulting voor niet-winstgevende websites

Heeft u SEO advies nodig voor uw clubwebsite of een website voor een organisatie? We zijn er voor u!

U kunt de prestaties van ons werk meten!

Indien u dat wenst, kunnen wij uw website uitrusten met de nieuwste technologie, zodat u altijd over alle gebruikersgegevens beschikt. Natuurlijk voldoet DSVGO aan de eisen!

  • Bezoekersaantallen
  • Verkoop
  • Contactverzoeken
  • Sprongcijfer

Onze SEO-consultancy is gebaseerd op vele jaren ervaring en de laatste bevindingen!

We houden altijd rekening met de komende of laatste updates van Google in onze voorstellen.

SEO Consulting

Aan het begin van een zoekmachine optimalisatie en tijdens de gehele SEO krijgt u gedetailleerd advies van ons bedrijf. Alleen met samenwerking op middellange en lange termijn zijn uitstekende resultaten bij de gemeenschappelijke zoekmachines mogelijk. Daarom richten we ons op continuïteit en stabiliteit. Nadat u een uitgebreide analyse van uw website heeft ontvangen, bepalen we de strategie van onze zoekmachineoptimalisatie. Onze SEO-consultancy is het startpunt van een continu proces, dat wordt voorafgegaan door de juiste SEO-strategie.

SEO Beratung Punkt 1: Die Webseite

SEO-advies punt 2: De SEO-strategie

Tijdens het SEO-advies bespreken we ook de initiële strategie om de doelstellingen van de klant te leren kennen. Het dient ook om een analyse te maken van de concurrenten op lokaal, nationaal en eventueel internationaal niveau. We kunnen de informatie ook gebruiken om een tijdschema op te stellen en de afzonderlijke punten voor de uitvoering te bepalen. De eigenlijke staat speelt een essentiële rol, die volledig nieuwe websites meestal langer nodig hebben voor de eerste topposities.

SEO Beratung Punkt 3: Aufgabenverteilung

SEO-advies punt 4: Externe factoren

Wij controleren uw website op de externe factoren, waaronder in de eerste plaats de bestaande backlinks. We maken een concurrentieanalyse en laten u de nodige stappen zien. Belangrijke portalen, die belangrijk zijn voor een bepaalde industrie, kunnen op dit punt extra kosten veroorzaken, maar alleen als de klant ermee instemt.

SEO Beratung Punkt 5: Ihre Kompetenz in Netz
Daarbij gaan we nog een stapje verder en bezorgen we u elke maand een keyword ranking rapport. Zo kunt u de ontwikkeling van uw belangrijkste trefwoorden op elk moment observeren. Want alleen een vertrouwensvolle samenwerking wordt uiteindelijk bekroond met succes. Daarom vragen wij geen hoge bedragen van onze klanten, maar stellen wij u in staat om tegen kleine maandelijkse tarieven een constante goede ontwikkeling in zoekmachineoptimalisatie te realiseren door middel van eerlijk en transparant werk.
Eine erfolgreiche Webseite benötigt viel Arbeit!
SEO-Beratung

SEO-advies punt 1: De website

We kijken eerst naar de huidige website en controleren deze op sterke en zwakke punten. Deze zijn samengevat in één of meerdere documenten. Daarna doen we een voorstel voor de volgende stappen. Als de huidige website technisch up-to-date is, is er geen reden om deze niet te optimaliseren. De software in kwestie speelt geen rol in de beslissing, maar alleen de veiligheidsgerelateerde aspecten. Omdat we alle gangbare systemen kennen, kunnen we ze ook allemaal optimaliseren. We maken ook maatregelen met betrekking tot interne linking, maatregelen op pagina’s en de structuur van de website.

SEO Beratung Punkt 2: Die SEO Strategie

SEO-advies punt 3: Taakverdeling

Het definiëren van de taken bij de uitvoering van de eerste SEO-maatregelen. Dit omvat trefwoordonderzoek en tekstcreatie. In de regel ondersteunen wij onze klanten veel bij de totstandkoming van relevante en kwalitatief hoogwaardige teksten. Er zijn echter ook industrieën die zo bijzonder zijn dat we dit slechts in beperkte mate kunnen doen. Dan hebben we hulp nodig van het bedrijf en, afhankelijk van de grootte van de website, een toegewijde contactpersoon. Uiteraard worden alle teksten na de creatie naar de klant gestuurd, zodat ze op technische correctheid worden gecontroleerd.

SEO Beratung Punkt 4: Externe Faktoren

SEO-advies punt 5: Uw competentie in het netwerk

We controleren en analyseren ook de bestaande ratings op de portalen. Daarnaast ontwikkelen we voorstellen voor verdere goede beoordelingen die uw reputatie op het net op de lange termijn zullen vergroten.

SEO Beratung Punkt 4: Externe Faktoren
Wij zorgen voor aanzienlijk meer verkeer op uw site en verhogen daarmee uw omzet aanzienlijk. Omdat wij een permanente en continue zoekmachineoptimalisatie uitvoeren, garanderen wij u een permanente goede positie in Google & Co. We weten dat zoekmachineoptimalisatie in de eerste plaats heel hard werken is. Het web verandert dagelijks en ook de zoekmachines veranderen. Alleen iemand die altijd aan de bal is, kan je permanent aan de top houden.

Een succesvolle website heeft veel werk nodig!

Laten we samen beginnen en een sluitend concept opzetten!

Lokale SEO

Lokale SEO voor kleine bedrijven met en zonder winkel!

SEO Nationaal

Zoekmachine optimalisatie SEO voor bedrijven in alle branches!

Internationale SEO

Zoekmachineoptimalisatie voor de internationale markt in Rusland, Azië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika!

Laten we beginnen!

Wij doen u graag een individueel aanbod!

Locatie

WSO Internationaal
Grevenbroicher weg 45
50829 Keulen Duitsland
Telefoon: +49 221/29884152
e-mail: info@web-seo-online.com